• VideoC digitalisering af smalfilm, video og lydbånd i København

OM VideoC

Sådan helt kort kan “det om VideoC” siges med blot tre ord:

Kvalitet. Tryghed. Pris

 

KVALITET

Hos VideoC har vi en holdning om, at kvaliteten på det, vi sender ud af huset, altid skal være i orden. Dine uerstattelige minder skal bevares i den bedst mulige kvalitet, hvad enten det er overspilning af smalfilm, video, kassettebånd eller andet. Det er vigtigt for os, at tingene er i orden, at kvaliteten er i top, og at det hele virker – også når du er kommet hjem til computeren eller tv’et.

Vi har stort fokus på filformater / diskformatering osv. Det kan lyde kedeligt men er altafgørende for, om det hele virker, som det skal, når du skal bruge det. Stol trygt på os; vi har mere end tyve års erfaring i branchen, og det kommer på alle måder dig til gode.

 

TRYGHED

Din tryghed ift. de medier, du indleverer til VideoC er også overordentlig vigtig for os. Dine indleverede bånd, film, billeder etc. bliver registreret, nummeret og samlet i en box med følgesedlen, straks ved indleveringen. Al digitalisering og produktion udføres her i huset, så dine medier forlader ikke VideoC, fra det øjeblik du afleverer dem, til du – efter typisk en uges tid – afhenter din ordre.

I den tid, dine medier opbevares i VideoC, er det bag lås og slå i tyveri- og alarmsikrede lokaler.

 

PRIS

Hos videoC har vi valgt at presse vores priser så langt ned, som det overhovedet er muligt – og ovenikøbet giver vi dig muligheden for at opnå mængde-rabatter.

Det gør vi ud fra vores mangeårige teori om, at høj kvalitet og rimelige priser giver tilfredse kunder.

Om det er kvaliteten, trygheden, prisen eller bare den gode kombination, der gør det, så er faktum, at vi hos VideoC har rigtig mange tilfredse kunder, som vender tilbage og anbefaler os videre til venner, familie, kolleger osv. Det er vi glade for og stolte af.

Prismæssigt kommer det også dig til gode, når du vælger at bruge VideoC til digitalisering og redigering af dine smalfilm, videobånd, lydbånd og billeder.

 

VideoC – DIN SIKKERHED FOR GOD KVALITET & RIMELIGE PRISER

Vil du med i klubben af vores tilfredse kunder og have digitalisering og redigering i topkvalitet, eller ønsker du et bare at indhente et godt og uforpligtende tilbud, så kontakt os nu, og få den bedste og mest professionelle vejledning.

Kontakt VideoC på Tlf.: 35 39 19 60 ell. 23 93 35 39
eller på e-mail: videoc@videoc.dk.