• VideoC digitalisering af smalfilm, video og lydbånd i København

PRESSE & ANMELDELSER

Her kan du læse et par af de anmeldelser, vi hos VideoC har fået af både medier og tilfredse kunder gennem tiden.

 

“Yderst professionelle og servicemindede”

Af JAKOB M., Trustpilot

Indtil Blockbuster tog stort set alle videoudlejningsbutikker ud, var Video C, eller Video Cafeen, som den hed i 90’erne, en ganske almindelig udlejningsgeschæft.

Imidlertid kunne de også overspille dine gamle smalfilm til VHS-bånd. Det kan de heldigvis stadig, selvom medierne nu hedder DVD og digitale medier.

Video C er med andre ord selve stedet, hvor du overfører dine smalfilm af bedsteforældrene og VHS-båndene af dig selv til de nye digitale formater. I det hele taget konverterer Video C mere eller mindre alt, hvad der har med lyd og billede at gøre, ligesom de også sælger super 8 smalfilm, hvis du skulle få lyst til at skyde på den gamle måde.
Video C er en af de få (synlige) aktører i dette felt og er yderst professionelle og servicemindede.

 

“Han redder dine
 gamle minder” – BT

Video C - digitalisering af film og lyd

Af FRODI HOLM KNUDSEN, fhk@bt.dk, 2007

Er gamle videobånd, fra da vi første gang dansede til ABBA, lige til skraldespanden? Når nu de ikke kan vises på dvd-afspilleren.

Nej de er ej! Fortiden kan stadig reddes. Både gamle videofilm i alle formater, inklusive digitale bånd, samt smalfilm kan føres over på dvd og kan dermed afspilles i alle moderne hjem.

På Åboulevard 17, Frederiksberg, ligger butikken Video C. Ifølge indehaveren, Johnny Hudlebusch, er det den eneste butik af sin type, hvor kunderne kan komme ind fra gaden og få gamle levende billeder lagt på dvd.

– Jeg startede butikken for syv år siden, da dvd’en var på fremmarch. Jeg vidste, at behovet var voksende, siger Johnny Hudlebusch.

Det er især privatoptagelser fra ferier, juleaften, bryllupper, barnedåb m.v. folk kommer med. Og et to-timers videobånd, lagt over på dvd, koster 200 kr., oplyser Johnny Hudlebusch, som lægger vægt på, at han også reparerer gamle videobånd, så de kan spilles over på dvd.

 

“Filmskanning”, AVM (Magasinet Audiovisuelle Medier)

– Jeg tog straks kontakt med det tyske firma da jeg læste om MWAs filmskanner i AVM, siger Johnny Hudlebusch fra overspilningsfirmaet VideoC.
Firmaet har adresse på Åboulevarden i København.

VideoC i København har investeret i en MWA FlashScan 8 filmskanner, som laver skanninger af høj professionel kvalitet.

– Vi har fastholdt prisen på 15 kroner i minuttet, siger Johnny Hudlebusch fra VideoC i København, mens den nyindkøbte MWA-skanner trækker en super8 film fremad med en katteagtig spinnen. Ud over minutprisen skal man betale et startgebyr på 190 kroner pr. ordre og 15 kroner pr. rulleskift. Men momsen er inkluderet, og der faktureres ikke ekstra, hvis der er et par splejsninger, som skal repareres.

Skanneren kører både super8 og de helt gamle standard8 film, og VideoC kan levere de digitale data på praktisk taget ethvert medie – inklusive DVD, VHS og DV/DVCam.
 Og eventuel magnettone på filmen hentes med over i samme arbejdsgang.

 

Har du tilføjelser til VideoC’s gode anmeldelser eller spørgsmål vedrørende vores digitaliserings-, konverterings- og redigeringsydelser?

Kontakt os på Tlf.: 35 39 19 60 ell. 23 93 35 39
eller mail: videoc@videoc.dk.